Обекти

 

2011  
Офис сграда VIVACOM, гр. София  
Спиране на теч под налягане през дилатационна фуга в подземен гараж чрез инжектиране на бързореагираща двукомпонентна полиуретанова пяна WEBAC®150 и преинжектиране с нисковискозна двукомпонентна полиуретанова смола WEBAC®1403.
МОЛ България, гр. София  
Спиране на течове през анкерни болтове чрез инжектиране на бързореагираща двукомпонентна полиуретанова пяна WEBAC®150 и полагане на WEBAC®Инжекционни маркучи, като превантивна мярка срещу евентуални бъдещи повреди в хидроизолоацията на строителния обект.
Цариградски комплекс, гр. София  
Спиране на течове през таван на подземен гараж чрез хидроизолиране на воронка и точково инжектиране. Използвани материали: WEBAC®Инжекционни маркучи, нисковискозна двукомпонентна полиуретанова смола WEBAC®1403 и WEBAC®Инжекционни пакери.
ОУ "Хросто Ботев", гр. Раковски  
Спиране на течове и хидроизолиране на сутеренна стена от вътрешната страна чрез обмазване с битумно-акрилна мазана хидроизолация WEBAC®5611, позволяваща директно нанасяне на последващи покрития като бои, мазилки, всички видове леила за плочки и др.
Хотел "Bay view", гр. Царево  
Запечатване на течащи пукнатини в стени на подземен паркинг чрез инжектиране на нисковискозна двукомпонентна полиуретанова смола WEBAC®1403 с цел прекратяване на течове и блокиране пътя на водата към вътрешността на сградата.
Жилищна сграда кв. Люлин, гр. София  
Запечатване на пукнатини в бетонова подова настилка в подземен паркинг чрез вливане на двукомпонентен епоксиден грунд, понасящ влага и замърсявания от масла WEBAC®4270Т с цел прекратяване пътя на водата към вътрешността на сградата.
Жилищна сграда кв. Бояна, гр. София  
Полагане на WEBAC®Инжекционни маркучи, като превантивна мярка срещу евентуални бъдещи повреди в хидроизолоацията на строителния обект.
Офис сграда ТОПЛИВО АД, гр. София  
Ижектиране на мокра работна фуга под-стена и запечатване на влажни пукнатини с нисковискозна двукомпонентна полиуретанова смола WEBAC®1403 с цел прекратяване на течове.
   
  <<< обратно към съдържанието